ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Πιστεύω σε μένα»

Ο Χρήστος Μπούρμπος σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι πιστεύει στον εαυτό του και στις δυνατότητές του.

Μπούρμπος: «Πιστεύω σε μένα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος:

Για το ματς με την Ντιναμό: «Αν εξαιρέσουμε όλα τα παιχνίδια πλην αυτού με την Εστορίλ, είχαμε πάντα καλή απόδοση και τα χάναμε λόγω κάποιων λαθών. Εμείς απ’ την πλευρά μας θέλαμε τη νίκη, να δείξουμε πως είχαμε δυνατότητες να πάμε καλύτερα στη διοργάνωση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα και στο τελευταίο ματς του Europa να δείξουμε την καλή εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα.»

Για το ματς με την Βέροια: «Υπάρχει κόπωση, αλλά η ανάγκη των βαθμών με την Βέροια θα ξεπεράσει τα πάντα. Πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα (μετά τις αναβολές και την Εθνική) με νίκη. Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνει και η θέση της. Πρέπει να την σεβαστούμε, πρέπει να είμαστε σοβαροί και θεωρώ πως δεν θα είναι δύσκολο το ματς. Πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Δείχνουμε καλύτερη εικόνα τελευταία, εμείς βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει, τότε θα κάνουμε ταμείο».

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ίδιο και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Ο κόσμος έχει πάντα απαιτήσεις. Αν μπω στη διαδικασία να ασχολούμαι με αυτά που λέγονται, δεν θα ήμουν εδώ, στον Παναθηναϊκό και δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση. Νομίζω πως αυτή είναι η μόνη λύση, πιστεύω στις δυνατότητές μου. Είμαι ένας άνθρωπος που από την αρχή της καριέρας μου ζούσα πάντα μέσα στην αμφισβήτηση. Το έχω συνηθίσει, μου αρέσει να αποδεικνύω πράγματα και για μένα είναι πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι θα έχω καταφέρει». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.