ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ράιτ: «Ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό, θέλω να παραμείνω»

Ο Τζούλιαν Ράιτ μίλησε στη Sportday για την έως τώρα παρουσία του με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «πράσινους», όσο περισσότερο μπορεί.

Ράιτ: «Ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό, θέλω να παραμείνω»

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε για τη χαρά που νιώθει σαν μέλος του Παναθηναϊκού, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου και τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, κάνοντας ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να μείνω μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην ομάδα. Θέλω να είναι το μέλλον μου εδώ γιατί ήδη νιώθω υπέροχα και σε αυτό έχουν συμβάλει οι συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και φυσικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού που με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Ένιωθα ότι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα και γι’ αυτό δούλεψα με υπομονή. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, που με εμπιστεύτηκε και θα κάνω ό,τι χρειαστεί μέρα με την μέρα, χωρίς μεγάλα λόγια».

Σχετικά με τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα: 

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.069 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η άμυνα είναι αυτή που μας οδηγεί. Μας δίνει το πλεονέκτημα. Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο στην επίθεση κι αυτό φαίνεται και από τα υψηλά ποσοστά, αλλά και από τις ασίστ γιατί το ομαδικό πνεύμα είναι πάνω από όλα. Ωστόσο η άμυνα μπορεί να σε οδηγήσει μακριά γιατί δίνει την ενέργεια ώστε να τρέξουμε στην επίθεση.

Αυτό κάναμε και κόντρα στην Μπάγερν και συνεχίζουμε. Διότι ναι μεν πήραμε την πρόκριση, αλλά υπάρχουν άλλα τρία ματς (σ.σ.: εκτός με Φενέρ και Αρμάνι και εντός με Μπαρτσελόνα) στον δρόμο μας τα οποία θέλουμε φυσικά να νικήσουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση, αλλά κυρίως γιατί είμαστε νέα ομάδα και μέσα από τις επιτυχίες χτίζεται ο χαρακτήρας του συνόλου», κατέληξε. 

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Είναι φοβεροί! Τι να πεις για να τους περιγράψεις. Μόλις μπαίνω στο γήπεδο και βλέπω τέτοια παρουσία στις εξέδρες, νιώθω ότι έχουμε ήδη το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...