ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη Nova μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βέροια, τονίζοντας ότι η ομάδα του είχε καλή εικόνα και δεν κινδύνευσε από την αντίπαλο του.

«Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας σήμερα. Προσπαθήσαμε να κυριαρχήσουμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν κινδυνεύσαμε εκτός από μια φάση. Δεν είχαμε πρόβλημα γενικά, δεχτήκαμε ένα γκολ  μετά από αδράνεια της άμυνας μας. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.