ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο»

Η θέληση του Παναθηναϊκού για τη νίκη μετά τη διακοπή ήταν αυτό που έκρινε το ματς, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην μη χρησιμοποίηση των Σίλντενφελντ και Μέντες.

«Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο»

Παράλληλα ο κόουτς των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στην συνέχεια της ομάδας του, τονίζοντας ότι η συνέχεια είναι δύσκολη, ωστόσο θα παλέψουν σε κάθε ματς για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού:

Σέντερ φορ 30 εκατομμυρίων: Τι θα βλέπαμε απ’ τον Ιωαννίδη με προπονητή τον Μαουρίτσιο Σάρι
Σέντερ φορ 30 εκατομμυρίων: Τι θα βλέπαμε απ’ τον Ιωαννίδη με προπονητή τον Μαουρίτσιο Σάρι 6.166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θέλαμε μετά τη διακοπή να αρχίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη η διακοπή δεν βοήθησε καμία ομάδα. Μπήκαμε δυνατά ελέγξαμε το ματς και ειδικά σε όλο το ματς η εικόνα μας ήταν αυτή. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος από μια στιγμή αδράνειας. Μετά κυριαρχήσαμε δεν είχαμε πρόβλημα και αυτό που μετράει είναι η νίκη και συνεχίζουμε για το ματς της Πέμπτης στο Αγρίνιο».

Για τα ματς που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης: 

«Κάθε ματς για εμάς δεν είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα, είναι μία δύσκολη έδρα και δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε καλύτερα και θα ψάξουμε τη νίκη».

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε μία πιο άνετη νίκη:

«Δεν θα έλεγα ότι έλειψε κάτι. Το γεγονός ότι σημείωσε ένα γκολ η Βέροια δεν σημαίνει κάτι. Ποδόσφαιρο παίζει και ο αντίπαλος. Δεν τους δώσαμε δικαίωμα μετά το 2-1 να μας απειλήσουμε. Σίγουρα, αυτά τα ματς όταν έχεις προοπτική να πετύχεις και άλλα γκολ πρέπει να το κάνεις. Ίσως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Δεν ξέρω και αν τα οφσάιντ ήταν όλα. Τα θεωρώ υπερβολικά αλλά οι επόπτες ξέρουν καλύτερα».

Για τη μη χρησιμοποίηση των Σίλντενφελντ και Μέντες:

«Η ομάδα έχει δύσκολα παιχνίδια, έχει βάθος στο ρόστερ και εγώ έχω στο μυαλό μου όλα τα ματς ως τα Χριστούγεννα. Πρέπει να βρω χρόνο να ξεκουράσω κάποιους και να δώσω παιχνίδια σε κάποιους άλλους. Ήταν επιλογή να μην αρχίσουν και τους άφησα να ξεκουραστούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.