ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λούδης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Κώστας Λούδης έμεινε ευχαριστημένος από την συγκέντρωση των παικτών του στο ματς με τη Γλυφάδα, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Λούδης: «Ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Λούδης μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γλυφάδα:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση των παικτών μου. Επέδειξαν σοβαρότητα σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καθόλου εύκολο, παρά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Το έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι θα γίνουν εκπλήξεις φέτος.

Για παράδειγμα η Γλυφάδα λίγο ήθελε για να κάνει κάτι τέτοιο στην πρεμιέρα απέναντι στη Βουλιαγμένη. Πλέον θα πάμε στην έδρα του Π. Φαλήρου για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι και μετά έχουμε δύο ντέρμπι στην έδρα μας, με τη Βουλιαγμένη και τον Εθνικό».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.