ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελικοί» σε Αγρίνιο-Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Βέροιας, διώχνοντας και τον… βραχνά της γκέλας μετά από διακοπή και πλέον προσανατολίζεται στα δυο επόμενα ματς, με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, που μοιάζουν σαν «τελικοί».

«Τελικοί» σε Αγρίνιο-Τρίπολη

Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, όπως «ομολόγησε» και ο ίδιος ο Μπεργκ, καθώς η ομάδα έχει βρει ρυθμό και πατήματα και θέτει ωε επόμενο στόχο, τα δύο εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό (4/12, 17:15) και Αστέρα (7/12, 19:30), τα οποί αν «μεταφραστούν» σε διπλά, τότε βάζουν το «τριφύλλι» για τα καλά σε τροχιά κορυφής.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκης» μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλει να διευρύνει το επιτυχημένο σερί, αρχής γενομένης από την Πέμπτη με τον Παναιτωλικό, στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο Έλληνας προπονητής ξεκούρασε τους Σίλντενφελντ και Μέντες, οι οποίοι θα πάρουν θέση στην αρχική ενδεκάδα στο Αγρίνιο, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση αλλά και αυτοπεποίθηση βλέποντας άπαντες στην ομάδα την επιστροφή του Μπεργκ, ο οποίος ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κούρσα του πρωταθλήματος έχει φτάσει σε μια πολύ σημαντική καμπή, καθώς αν ο Παναθηναϊκός μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς στα δύο αυτά ματς θα μπει… σφήνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, οι οποίοι κοντράρονται την Τετάρτη στον Πειραιά, με το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, ενδεχομένως βολέψει το «τριφύλλι», αρκεί να κάνει το καθήκον του.

Ο Γιάννης Αναστασίου στο ματς του Αγρινίου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Η βαθμολογία στις πρώτες θέσεις και το αγωνιστικό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» μέχρι και την πρωτοχρονιά:

Βαθμολογία:

ΠΑΟΚ: 25

Ολυμπιακός: 23

Παναθηναϊκός: 19

Καλλονή: 19

Αστέρας Τρίπολης: 17

Το πρόγραμμα:

4/12: Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

7/12: Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός

14/12: Παναθηναϊκός-Πανθρακικός

18/12: Ξάνθη-Παναθηναϊκός

22/12: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...