Ποδόσφαιρο

Μπεργκ και άλλοι τρεις

Μπεργκ και άλλοι τρεις

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ στρέφεται η προσοχή όλων στον Παναθηναϊκό, μετά την τριπλή επέκταση με Ατζαγκούν, Καρέλη και Ντίνα. Ποιοι άλλοι παίκτες καλούνται για διαπραγματεύσεις.

Σε πρώτο πλάνο έχουν μπει οι ανανεώσεις συμβολαίων στον Παναθηναϊκό. Χθες επέκτειναν το συμβόλαιό τους οι Καρέλης (2018), Ατζαγκούν (2017), και Ντίνας (2018) που ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στην ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ που εντός της ημέρας αναμένεται να του κατατεθεί η τελική πρόταση.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Σουηδό συμβόλαιο μέχρι το 2018 με αύξηση των αποδοχών του της τάξης του 30%.

Το κλίμα είναι θετικό και άπαντες περιμένουν την απάντηση του 28χρονου επιθετικού.

Από εκεί και πέρα συζητήσεις θα γίνουν και επαφές για ανανεώσεις και με άλλους παίκτες. Ήδη έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες, ενώ στο τραπέζι θα κάτσει και ο Σπύρος Ρισβάνης.

Ο νεαρός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 αλλά στον Παναθηναϊκό θέλουν να τον «δέσουν» με υψηλότερες αποδοχές καθώς πιστεύουν πολύ  στις δυνατότητές του.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χρήστου Δώνη υπήρξαν κάποιες διαφωνίες αρχικά. Ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ελπίζουν ότι οι όποιες διαφωνίες θα καμφθούν και ο παίκτης θα υπογράψει εκ νέου άλλο συμβόλαιο.

Exit mobile version