ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Η συγκέντρωση θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τον Παναθηναϊκό στον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ.

Σλότερ: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά»

Εξαιρετική ομάδα χαρακτήρισε την Φενέρμπαχτσε ο Έι Τζέι Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της ομάδα για την Κωνσταντινούπολη υποστήριξε ότι εφόσον η ομάδα παραμείνει συγκεντρωμένη μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό.

«Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αν θέλουμε να έχουμε τύχη να φύγουμε νικητές από μια πολύ σκληρή έδρα όπως αυτή της Φενέρ. Είναι μια εξαιρετική ομάδα η οποία στο γήπεδό της έχει άλλη δυναμική. Μόνο αν έχουμε συγκέντρωση στο 100% μπορούμε να τα καταφέρουμε» σχολίασε αρχικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και χωρίς το καλό ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 6,75μ., που είχε στο ματς του πρώτου γύρου, ο Αμερικάνος γκαρντ υποστήριξε: «Θέλουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Να δώσουμε βάση στην άμυνά μας. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ξέρουμε πως δεν γίνεται να είμαστε πάντα τόσο εύστοχοι στα τρίποντα. Αν, όμως, παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αμυντικό τομέα μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφορικά με την ιδιαιτερότητα του αγώνα λόγω της παρουσίας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας τόνισε: «Όλα τα ματς σε αυτή τη φάση είναι σημαντικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα όπου πρέπει να παίξουμε καλά για να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.