ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Και τώρα Αστέρας…»

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στο panathinaikos24.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Καρέλης: «Και τώρα Αστέρας...»

Ο νεαρός επιθετικός, μίλησε για τη δυσκολία του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του κατάσταση. «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, σκοράραμε και κερδίσαμε. Πήραμε βαθμολογική ώθηση και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης», ήταν τα λόγια του.

Οσο για τη δική του αγωνιστική κατάσταση, ο Καρέλης είπε:«Δεν έχω επανέλθει 100% αλλά στα επόμενα παιχνίδια θα είμαι έτοιμος. Σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.