ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Την ανοδική πορεία του «τριφυλλιού» στα τελευταία ματς, αλλά και το ματς στην Τρίπολη την Κυριακή, σχολίασε μετά το τέλος του ματς στο Αγρίνιο, ο Νταβίντ Μέντες.

Μέντες: «Είμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο Ολλανδός χαφ, τόνισε πως η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ κατέληξε επισημαίνοντας πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια και όχι σε 2 ή 3 ματς.

Μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, σε μία δύσκολη έδρα. Ποιος ήταν ο καθοριστικός παράγοντας;

«Το περιμέναμε, γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να παίζουμε σε αυτή την πόλη. Ο αντίπαλος μας είναι δυνατός. Στο τέλος, όμως, νικήσαμε και πανηγυρίσαμε τους τρεις βαθμούς. Καθοριστικό ήταν ότι έστω και στο τέλος, καταφέραμε να σκοράρουμε. Το γκολ είναι η ουσία».

Εάν έρθει η νίκη στην Τρίπολη την Κυριακή απέναντι στον Αστέρα, μπορούμε να λέμε ότι μετά τα διπλά στην Τούμπα και στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός θα χτυπήσει το πρωτάθλημα;

«Αυτή είναι καλή ερώτηση. Είμαστε στην τρίτη θέση, θέλουμε να μείνουμε στην πεντάδα και παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι θα συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από ένα ή δύο παιχνίδια, αλλά είναι μία σειρά αγώνων».

Τι έχει αλλάξει και ο Παναθηναϊκός δείχνει πιο συμπαγής και πιο σταθερός ως ομάδα;

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.210 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι νέοι παίκτες έχουν βελτιωθεί πολύ και έχουν δώσει πολλές λύσεις. Όπως πάντα, έχουμε προπονηθεί πολύ και πλέον βγαίνει στο γήπεδο, η ομοιογένεια μας έχει ανέβει, όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Ποιο είναι το moto σου για τη συνέχεια;

«Να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας και ότι η επίτευξη των στόχων μας δεν θα εξαρτηθεί από δύο ή τρία παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...