ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Παρουσιάστηκε το «Λεωφόρος Ηρώων»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05/12) έγινε στον ΙΑΝΟ υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο., η παρουσίαση του βιβλίου «Λεωφόρος Ηρώων».

Παρουσιάστηκε το «Λεωφόρος Ηρώων»

Το βιβλίο αφορά την ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής.

Ηρωικά κατορθώματα, γράμματα από το Μέτωπο, Αντίσταση από τα έγκατα της Λεωφόρου, δραματικές και συγκινητικές στιγμές από την πιο δύσκολη τετραετία (1940-1944) στην ιστορία του Συλλόγου καταγράφονται, έπειτα από αξιοποίηση σπάνιου και πρωτογενούς υλικού της εποχής εκείνης.

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÁÍÔÑÅÁ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ "ËÅÙÖÏÑÏÓ ÇÑÙÙÍ"

Στην παρουσίαση του βιβλίου ομιλητές ήταν οι:

Χρήστος Πασαλάρης (δημοσιογράφος)

Ηλίας Μιχαλαριάς (πρόεδρος Παναθηναϊκού Α.Ο.)

Γιώργος Δόγας (δημοσιογράφος)

Νίκος Πετρόπουλος (ιστορικός ερευνητής)

Γιώργος Κοκόης (ιστορικός ερευνητής)

Γιάννης Μποσταντζόγλου (ηθοποιός)

Ανδρέας Οικονόμου (δημοσιογράφος)

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÂÉÂËÉÏÕ ÔÏÕ ÁÍÔÑÅÁ ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ "ËÅÙÖÏÑÏÓ ÇÑÙÙÍ"

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ