ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα είχε όλα η Γενική Συνέλευση

Η τακτική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι, είχε λίγο από όλα, καθώς συζητήθηκαν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και φυσικά το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα.

Τα είχε όλα η Γενική Συνέλευση

Το παρών στο σημερινό ραντεβού έδωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος και Στράτος Σωπήλης, ενώ από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το παρών έδωσε ο Γιώργος Καρανάσος. Την Παναθηναϊκή Συμμαχία εκπροσώπησε ο γενικός της γραμματέας, Αλέξανδρος Ρίσβας.

Το σημαντικότερο θέμα προς συζήτηση ήταν φυσικά η ΑΜΚ η οποία εγκρίθηκε και θα “τρέχει” μέχρι τον Απρίλη, ενώ θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή και απλοί φίλοι της ομάδας.

Επίσης εγκρίθηκε και η σύμβαση για το ομολογιακό δάνειο και πλέον “ανοίγει” ο δρόμος για να μπουν χρήματα και από ιδιώτες. Ο Γιάννης Αλαφούζος φάνηκε επίσης αισιόδοξος για το γεγονός πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει μπει στα ταμεία της ΠΑΕ επιπλέον 1 εκατ. ευρώ, ενώ με το ύψος του δανείου το οποίο έχει εγκριθεί υπάρχει πιθανότητα να μαζευτεί ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει κουβέντα για μεταγραφές και αυτό που φαίνεται να έχει αποφασιστεί είναι η κίνηση για δύο παίκτες τον Ιανουάριο. Ο πρώτος στόχος είναι ένας αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ενώ όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν κινήσεις και για ενίσχυση στην επίθεση.

Για την υπόθεση των στημένων και τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με το πόρισμα του Αριστείδη Κορέα, υπάρχει η αισιοδοξία πως το Ελληνικό κράτος θα κάνει την δουλειά του και θα τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.