Παράλληλα η νεαρή αθλήτρια των «πρασίνων», αναφέρθηκε και στις πρώην συμπαίκτριες τις που αγωνίζονται με τη φανέλα του Αθηναϊκού, λέγοντας πως αυτά είναι τα ωραία του γυναικείου μπάσκετ και πως τις αντιμετώπισε με ιδιαίτερη χαρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον Αθηναϊκό:

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, βέβαια προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε.

Βρεθήκαμε σε κάποια σημεία που είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωση μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας πιέσει, μένοντας κοντά στο σκορ. Όμως το θετικό αποτέλεσμα ήρθε και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε ακόμα μια φορά, αν και το ματς έγινε σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη ημέρα.

Συνεχίζουμε νικηφόρα και τώρα θα κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή, πως πιστεύεις να είναι η συνέχεια;

«Η συνέχεια για μας θα είναι δύσκολη. Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, γιατί δεν έχουμε τόσο ποιοτικό ρόστερ, όσο έχουν οι δύο ομάδες που είναι μαζί μας στην κορυφή της βαθμολογίας (Ελληνικό και Πρωτέας Βούλας).

Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμες σε κάθε ματς, ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο Αθηναϊκός έπαιξε με πολλές πρώην «πράσινες» στη σύνθεσή του, ενώ στον πάγκο βρισκόταν η Γιασεμή Σαμαντούρα πρώην προπονήτρια στο «τριφύλλι», πως ήταν το συναίσθημα να παίζει αντίπαλο, με τις άλλοτε συμπαίκτριες σου;

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι κόντρα σε πρώην συμπαίκτριες. Μέσα στο παρκέ, υπήρχαν βλέμματα φιλικά και παίζαμε σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Αυτά είναι τα ωραία του γυναικείου μπάσκετ και είτε παίζεις στην ίδια ομάδα είτε στην αντίπαλη, είναι το ίδιο πράγμα. Διατηρούμε καλές σχέσεις και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό».

Πάνος Καραουλάνης

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS