ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σλούκα: «Δύσκολη νίκη… συνεχίζουμε»

Η Αναστασία Σλούκα μετά τα τέλος του ματς, κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη κόντρα στον Αθηναϊκό στην πρεμιέρα του β γύρου της Α1 μπάσκετ γυναικών, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην ώθηση που έδωσε στην ομάδα ο κόσμος γι’ ακόμα μια φορά.

Σλούκα: «Δύσκολη νίκη… συνεχίζουμε»

Παράλληλα η νεαρή αθλήτρια των «πρασίνων», αναφέρθηκε και στις πρώην συμπαίκτριες τις που αγωνίζονται με τη φανέλα του Αθηναϊκού, λέγοντας πως αυτά είναι τα ωραία του γυναικείου μπάσκετ και πως τις αντιμετώπισε με ιδιαίτερη χαρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς κόντρα στον Αθηναϊκό:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν μια δύσκολη νίκη, βέβαια προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να τα καταφέρουμε.

Βρεθήκαμε σε κάποια σημεία που είχαμε χάσει την αυτοσυγκέντρωση μας και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας πιέσει, μένοντας κοντά στο σκορ. Όμως το θετικό αποτέλεσμα ήρθε και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε ακόμα μια φορά, αν και το ματς έγινε σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη ημέρα.

Συνεχίζουμε νικηφόρα και τώρα θα κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο Παναθηναϊκός παραμένει στην κορυφή, πως πιστεύεις να είναι η συνέχεια;

«Η συνέχεια για μας θα είναι δύσκολη. Πρέπει σε κάθε ματς να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, γιατί δεν έχουμε τόσο ποιοτικό ρόστερ, όσο έχουν οι δύο ομάδες που είναι μαζί μας στην κορυφή της βαθμολογίας (Ελληνικό και Πρωτέας Βούλας).

Οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμες σε κάθε ματς, ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να παραμείνουμε στην κορυφή».

Ο Αθηναϊκός έπαιξε με πολλές πρώην «πράσινες» στη σύνθεσή του, ενώ στον πάγκο βρισκόταν η Γιασεμή Σαμαντούρα πρώην προπονήτρια στο «τριφύλλι», πως ήταν το συναίσθημα να παίζει αντίπαλο, με τις άλλοτε συμπαίκτριες σου;

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγωνίζεσαι κόντρα σε πρώην συμπαίκτριες. Μέσα στο παρκέ, υπήρχαν βλέμματα φιλικά και παίζαμε σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Αυτά είναι τα ωραία του γυναικείου μπάσκετ και είτε παίζεις στην ίδια ομάδα είτε στην αντίπαλη, είναι το ίδιο πράγμα. Διατηρούμε καλές σχέσεις και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.