ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούι: «Να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά μας»

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε στο Αγρίνιο το «τριφύλλι», μίλησε ο Ουασίμ Μπουι στην «Πράσινη».

Μπούι: «Να κάνουμε πιο εύκολη τη δουλειά μας»

Ο Ολλανδός χαφ του «τριφυλλιού» τόνισε πως θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σχετικά με τις τελικές που δημιουργούν σε κάθε ματς, ώστε να κάνουν εύκολη τη ζωή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό:

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν επιθετικοί και εμφανώς η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ήμασταν πολύ άτυχοι.

Ειδικά εγώ, έφτασα πολύ κοντά στο γκολ, αλλά όπως και να χει είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εικόνα μας ως ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τελειώνουμε τις φάσεις ώστε να γίνει η δουλειά μας πιο εύκολη. Αν το είχαμε κάνει στο Αγρίνιο, θα είχαμε καθαρίσει απ’ το ημίχρονο».

Για την προσωπική του απόδοση:

«Αυτό είναι προφανές. Όταν ήρθα στην ομάδα, προερχόμουν από διάστημα που δεν είχα πολλά παιχνίδια, μου έλειπε ο ρυθμός, αλλά όσο παίζω πιστεύω πως ανεβάζω την απόδοση μου. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να νικάει».

Για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα:

«Δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που κάναμε την Πέμπτη, θα κάνουμε σε κάθε μας ματς μέχρι το τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...