ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προσοχή στην Τρίπολη, ποιοτικός ο Αστέρας»

Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι το βασικό «όπλο» του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Θανάση Ντίνα, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι αν ο Παναθηναϊκός μείνει πιστός στο πλάνο του, θα πάρει κάτι θετικό από αυτό το ματς.

«Προσοχή στην Τρίπολη, ποιοτικός ο Αστέρας»

Ο μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε στη Nova, για το ντέρμπι της Τρίπολης, ενώ όσον αφορά τη λέξη «πρωτάθλημα», κράτησε χαμηλούς τους τόνους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Ντίνας στη Nova:

Πειστική εμφάνιση και νίκη επί του Παναιτωλικού. Δίνει ψυχολογία ενόψει του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης;

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σίγουρα νικήσαμε σε μία σημαντική έδρα, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ομάδες από εδώ. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος, ο οποίος έχει δείξει καλά στοιχεία και στην Ευρώπη. Τι περιμένεις;

«Είναι πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Έχει φέρει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και έχει ποιοτικούς παίκτες. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και πιστεύω σε κάτι θετικό».

Τι πρέπει να προσέξετε στην Τρίπολη; Την μεσοεπιθετική γραμμή του Αστέρα;

«Σίγουρα μεσοεπιθετικά έχουν ποιότητα, καθώς βγάζουν φάσεις. Σκοράρουν αρκετά γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη».

Ο Παναθηναϊκός δείχνει εφέτος να είναι πολύ πιο δυνατά στην υπόθεση τίτλου. Συμφωνείς;

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα με ένα καλό διπλό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Πρόσφατα συμφώνησες για επέκταση της συνεργασίας σου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία επιβράβευση της προσπάθειάς σου;

«Σίγουρα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη ένα χρόνο. Εγώ πρέπει κάθε φορά που παίζω να τα δίνω όλα για να τους ανταμείβω».

Κλήση στην Εθνική ομάδα, επέκταση στον Παναθηναϊκό… Τι ακολουθεί;

«Είναι δύο σπουδαία πράγματα για εμένα. Κάθε ποδοσφαιριστής όμως πρέπει να έχει διάρκεια και να κοιτάζει πάντα για το κάτι καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...