ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο Τάσος Λαγός σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι δεν έκαναν καλό παιχνίδι αλλά κρατάνε το βαθμό.

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Λαγός:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, το γνωρίζουμε όλοι μας αυτό. Παρόλα αυτά κρατάμε το βαθμό που είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την έδρα ειδικά με αυτή την εμφάνιση που κάναμε γιατί ήμασταν σε κακή μέρα οι περισσότεροι. Μπορούσαμε να… κλέψουμε το ματς. Ο Αστέρας ισοφάρισε δικαίως, αλλά εμείς συνεχίζουμε κανονικά».

Για το αν υπήρχε κούραση στην ομάδα: «Βγήκε κάποια κούραση, το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ, βουλιάζαμε σε κάποια σημεία στο χορτάρι λόγω της πολλής βροχής. Το ξεχνάμε και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.941 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη μάχη του τίτλου: «Είμαστε κοντά στην κορυφή. Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και δεν συζητάμε καθόλου για τίτλο. Το σκεφτόμαστε σίγουρα αλλά πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους όπως έγινε και πέρσι. Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί έτσι λειτουργούν οι ομάδες αλλά Παναθηναϊκός είμαστε, έχουμε δικαίωμα να το πιστεύουμε».

Για τη θέση που αγωνίστηκε: «Ο κόουτς είχε κάτι στο μυαλό του για να με βάλει αριστερά. Έχω παίξει κι άλλες φορές εκεί. Πάντα προσπαθώ να κάνω τη δουλειά που πρέπει. Ό,τι μου πει ο κόουτς θα κάνω πάντα».

Για το αν επηρέασε την ομάδα το ότι ήξερε τα αποτελέσματα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Όχι, δεν το σκεφτήκαμε καθόλου. Θέλαμε πολύ τη νίκη για να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να φτάσουμε κοντά στον ΠΑΟΚ. Κάναμε κακό παιχνίδι και πολλά λάθη. Με την εμφάνιση που κάναμε σήμερα, είμαστε ευχαριστημένοι με τον βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το ποια ομάδα από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα επέλεγε να αφήσει… εκτός αν μπορούσε: «Δεν θα έβγαζα καμία γιατί θέλουμε να υπάρχουν και οι δυο, θέλουμε να υπάρχουν ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι φέτος είναι πολύ σοβαρός σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με την Εστορίλ: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά στο Europa League με νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.