ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες : «Ήταν μια κακή μέρα για εμάς»

Ο Μέντες σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε κακή μέρα.

Μέντες : «Ήταν μια κακή μέρα για εμάς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέντες Ντα Σίλβα:

«Φυσικά και θέλαμε να νικήσουμε αλλά δεν παίξαμε καλά και δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συνέβη αυτό. Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως ο Αστέρας. Έτσι όπως πήγε το ματς το 1-1 είναι δίκαιο γιατί δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αν είχαμε νικήσει θα ήμασταν μπροστά από τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σέβομαι τον Αστέρα ως αντίπαλο παίζαμε στην έδρα τους και ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και έτσι ήρθε το 1-1».

Τι έφταιξε και ήρθε αυτή η κακή εμφάνιση: «Κοιτώντας τον εαυτό μου και την ομάδα θα πω ότι κάναμε πολλά λάθη και στο ποδόσφαιρο όταν κάνεις λάθη δεν μπορείς να νικήσεις. Ο Αστέρας έπαιξε με αντεπιθέσεις και εμείς δεν ελέγξαμε το ματς. Ήταν μια κακή μέρα για εμάς».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος από αυτή την αγωνιστική: «Είμαστε στην πρώτη τριάδα αλλά εμείς κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα. Τώρα βλέπουμε την Εστορίλ και μετά το ματς της Κυριακής. Είναι καλό για το ελληνικό πρωτάθλημα ότι οι ομάδες της κορυφής είναι κοντά. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και τότε όλα θα πάνε καλά».

Θες να κάνεις κάποιο σχόλιο για την ανάρτηση σου στο Twitter για το οφσάιντ στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Είμαι στην Ελλάδα παίζω για τον Παναθηναϊκό και δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπεις τέτοια πράγματα γιατί στο τέλος της ημέρας όλα γύρω από το ποδόσφαιρο έχουν να κάνουν με το fair play».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.