Ποδόσφαιρο

«Στροφή» σε Εστορίλ

Αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε μη χάσεις. Αυτό ίσχυσε χθες στον Παναθηναϊκό και με βάση την εικόνα του ματς, τελικά οι «πράσινοι» πρέπει να είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Το μυαλό στην Εστορίλ από σήμερα.

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χθες στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 3η θέση, ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στον αγώνα με την Εστορίλ, στο… κύκνειο άσμα του Παναθηναϊκού φέτος στην Ευρώπη. Το ματς μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά τα κίνητρα πολλά και μεγάλα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Σε κάθε περίπτωση οι εναπομείναντες αγώνες (κυρίως σε Σουπερ Λιγκ) μέχρι και τις γιορτές αποτελούν… τελικούς για τον Παναθηναϊκό ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή.

Αγκάθια στην… επαρχία

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Εστορίλ (11/12, 20:00, NS1), στο τελευταίο τους ματς στην Ευρώπη για φέτος και αμέσως μετά ξεκινά μια τριάδα αγώνων μέχρι και την Πρωτοχρονιά, με τον Παναθηναϊκό να τα… σημαδεύει.

Πανθρακικός εντός (14/12), Ξάνθη εκτός (18/12) και Κέρκυρα εντός (22/12) είναι τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» μέχρι και την Πρωτοχρονιά (μετά θα πάει στην Ήπειρο για το ματς με τον ΠΑΣ, στις 4/1), με μεγαλύτερο «αγκάθι» να είναι το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Η Scoda Ξάνθη απέδειξε και χθες ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός και να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα του κυπελλούχου δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν το τελευταίο διάστημα και υπάρχει η πίστη, πως αν η ομάδα είναι σοβαρή, υγιής και συγκεντρωμένη θα κάνει το 3/3 στη Σούπερ Λιγκ και θα παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Γιάννης Μιχαλάκης

Exit mobile version