ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Γκιστ, η Μπάγερν και το Τσάμπιονς Λιγκ!

Αμέσως μετά την λήξη του Σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο, συναντήσαμε τον Τζέιμς Γκιστ στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και εκεί ανακαλύψαμε και την «τρέλα» του για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γκιστ, η Μπάγερν και το Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Αμερικάνος άσος του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και όπως καταλαβαίνεται μας προκάλεσε μία απορία. Η απορία λύθηκε όταν μας είπε και ο ίδιος ότι είναι λάτρης του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει μία μεγάλη συλλογή από φανέλες ομάδων.

Ο Τζέιμς Γκιστ μπορεί να μην γνωρίζει όλους τους παίκτες, αλλά όπως μας εξομολογήθηκε είναι μεγάλος φαν της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

10685236_892763060743672_1779703723_n
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...