ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Ακου, ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει»!

Μία φράση από την κατάθεση του Πέτρου Κωνσταντινέα, «Άκουσε αύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει» χρησιμοποιεί η γαλλική εφημερίδα «l' equipe» σε ρεπορτάζ της για το θέμα των στημένων στην Ελλάδα

«Ακου, ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει»!

Το ρεπορτάζ συνδέεται με την  προαναγγελία του αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Μάλμε.

Στο κείμενο γίνεται λόγος για το πόρισμα του κυρίου Κορέα, σχετικά με τη σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αναφέρεται, ξανά, το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σημειώνεται, επίσης, η φράση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου πως  «δεν υπάρχει χούντα στον πλανήτη που δεν έχει πέσει». Γίνεται, επίσης, αναφορά σε διαιτητικά σφάλματα, αλλά και στο περιστατικό με τον διαιτητή Ζωγράφο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα όσα έχει καταθέσει ο Κωνσταντινέας ,σημειώνει στο περιστατικό με τον φούρνο που διατηρεί για το οποίο ο ίδιος είπε πως είδε «κάποιους πελάτες που μπήκαν στο μαγαζί και δεν ήθελαν να αγοράσουν μπακλαβά»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ