ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραμύθι οι δηλώσεις Μπαϊράμι

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τις παραποιημένες δηλώσεις του Εμίρ Μπαϊράμι που άλλα είπε και άλλα γράφτηκαν σε συνέντευξή του στη Σουηδία. Εξίσου ενοχλημένος ο ποδοσφαιριστής που τόνισε «δεν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο γήπεδο από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχω παίξει ποτέ εκεί, αλλά δεν έχω πάει ούτε ως μέλος αποστολής».

Παραμύθι οι δηλώσεις Μπαϊράμι

Τόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού όσο και ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι έντονα ενοχλημένοι με την παραποίηση των δηλώσεων του στα Σουηδικά μέσα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αναφέρθηκε ποτέ στο “Καραϊσκάκης”, αλλά είπε γενικότερα για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα της Ελλάδας, τονίζοντας ότι: «Επικρατεί τρελή ατμόσφαιρα, είναι κάτι πραγματικά σπέσιαλ, που είναι δύσκολο να εξηγήσω. Πρέπει να είσαι εκεί για να το νιώσεις. Οι οπαδοί δεν φωνάζουν μόνο για την ομάδα τους, μισούν παράλληλα και λίγο τον αντίπαλο επίσης. Αλλά κυρίως υποστηρίζουν την ομάδα τους με όλη τους την καρδιά. Είναι απίστευτο, φανταστικό. Ένα επίπεδο υποστήριξης που δεν έχω βιώσει ξανά. Είναι πολύ, πολύ κουλ».

Ταυτόχρονα, όταν του έγινε η ερώτηση «Τι κάνει τόσο σπουδαίο τον Ολυμπιακό;» απάντησε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν μπορώ να μιλήσω πάρα πολύ για το τι κάνει αυτή την ομάδα καλή, σέβομαι το δικό μου κλαμπ και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού». Ενώ ξανά σε άλλο σημείο του, αναφέρει: «Αν και είχα πολύ καλούς οπαδούς στην Τβέντε, εδώ είναι διαφορετικά».

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι αρκεί η μεταφορά δηλώσεων που δεν έχουν γίνει ποτέ για να στοχοποιηθεί ένας ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Ασφαλώς ο Μπαϊράμι, εισπράττοντας το θόρυβο που είχε προκαλέσει η δήθεν δήλωση του, ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν τα είχε πει πότε. Οι άνθρωποι των πρασίνων έκαναν το πιο απλό πράγμα. Να δημοσιοποιήσουν, δηλαδή, την πιστή μετάφραση της δήλωσης του. Οποιος ξέρει σουηδικά μπορεί απλά να δει το παρακάτω και να κάνει τη μετάφραση.

http://www.fotbollskanalen.se/champions-league/tv-bajrami-talar-ut-om-mardromsskadan-kunde-inte-lyfta-ett-mjolkpaket/

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.