ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έτοιμος στο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βουλιαγμένη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο αύριο (12/12, 17:00, panathinaikos24.gr, NS7), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών πόλο.

Έτοιμος στο ντέρμπι

Οι «πράσινοι» με τη βοήθεια του κόσμου τους θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Λούδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Καλογεράκος: «Τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο άσος των «πρασίνων» Παντελής Καλογεράκος στάθηκε στο κίνητρο που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του για το εν λόγω  ματς.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ματς με τη Βουλιαγμένη είναι ουσιαστικά το πρώτο ντέρμπι για εμάς φέτος, που θα κρίνει σε ένα βαθμό και τη μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό, δουλεύουμε κυρίως πάνω σε θέματα τακτικής και το Σάββατο θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Είναι καλό για εμάς που το ματς θα γίνει στην περσινή, πολύ δυνατή έδρα του Ιλισίου, την οποία σαν αντίπαλος πέρσι είχα το επιπρόσθετο βάρος να αντιμετωπίσω. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το οποίο θα μας δώσει κίνητρο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας παρακολουθήσει από κοντά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...