Πόλο

«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών, αφού επικράτησε με 6-5 της Βουλιαγμένης στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν την Βουλιαγμένη στο γήπεδο των Ιλισίων, το οποίο και θα είναι η έδρα για το «τριφύλλι» μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλό, αφού το παιχνίδι άρχισε με ένα σερί 3-0 για το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα ο Καραμπέτσος ήταν πολύ καλός στις επεμβάσεις του, σταματώντας τη Βουλιαγμένη.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους «πράσινους» να είναι μπροστά στο σκορ με 5-1 και όλα έδειχναν να πηγαίνουν εξαιρετικά. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν εξίσου καλό για τον Παναθηναϊκό, αφού πριν μπούμε στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα, το «τριφύλλι» ήταν μπροστά με 6-2.

Το τελευταίο οκτάλεπτο όμως του αγώνα λίγο έλειψε να στοιχίσει και την νίκη στην ομάδα.

Η αποβολή του Θεοδωρόπουλου και παράλληλα ο τραυματισμός του Κομαντίνα, έβγαλαν εκτός ρυθμού τον Παναθηναϊκό και η Βουλιαγμένη το εκμεταλεύτηκε αφού με 3 γκολ έφτασε το σκορ στο 6-5.

Το τέλος του παιχνιδιού βρήκε το «τριφύλλι» να πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη, με την οποία και προσπερνά στην βαθμολογία τον ΝΟΒ.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 0-3

Παναθηναϊκός: Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης 3, Γ. Αφρουδάκης

Βουλιαγμένη: Χ. Αφρουδάκης 1, Τίγκας 1, Καπότσης 2, Κοπελιάδης

Μάριος Μανιός

Exit mobile version