ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πόλο

Λούδης: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη»

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία μεγάλη νίκη επί της Βουλιαγμένης και ο κόουτς Κώστας Λούδης δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος.

Λούδης: «Μας δίνει ψυχολογία η νίκη»

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νίκη στο ντέρμπι και όπως είπε το αποτέλεσμα θα δώσει στην ομάδα μεγάλη ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας. Παράλληλα δεν ξέχασε και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα με την παρουσία του.

«Είναι μια μεγάλη νίκη. Στόχος μας μετά την 1η αγωνιστική είναι να κάνουμε συνεχόμενες νίκες απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους που τους υποδεχόμαστε. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε την έδρα μας στην οποία παίζουμε μαζί με τον εκπληκτικό κόσμο μας. Κρατάμε τους τρεις πόντους και ένα πολύ σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ που μας δίνει η νίκη, αφήνουμε πίσω μας μόνο το 4ο δεκάλεπτο».

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ