ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Ο Τάσος Λαγός που ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό έκανε δηλώσεις μετά την λήξη του αγώνα.

Λαγός: «Έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον στόχο του πρωταθλήματος, για την εικόνα της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια και τέλος αναφέρθηκε στο δύσκολο εκτός έδρας ματς της Ξάνθης, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη ομάδα του Λουτσέσκου.

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα, αυτή η νίκη ήταν ένα ξέσπασμα;

Νομίζω ότι το σκεφτόμασταν αυτό. Είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα. Δεν απειληθήκαμε καθόλου σήμερα και κερδίσαμε εύκολα, ενώ τις ευκαιρίες που μας ήρθαν τις κάναμε γκολ.

Για την εικόνα της ομάδας σχετικά και με τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα του πρωταθληματος;

Το αγωνιστικό μας πρόσωπο γίνεται όλο και καλύτερο. Στην Τρίπολη είχαμε ένα δύσκολο ματς, αφού μιλάμε για μία πολύ δύσκολη έδρα που δεν περνάει εύκολα κανείς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.331 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τις συνεχόμενες αλλαγές που πραγματοποιεί ο Γιάννης Αναστασίου στην ενδεκάδα;

Είnαι θέμα ταλέντου. Σίγουρα όλοι οι παίκτες ακόμα και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή δίνουν to 100% για την ομάδα.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην Ξάνθη εκτός έδρας:

Θα το έλεγα πολύ δύσκολο.. Ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε από εκεί και είναι και αρκετά φορμαρισμένη. Θα πάμε εκεί πέρα όμως για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.