ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Κάρλος Ζέκα στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τόνισε πως η ομάδα μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, προσθέτοντας ωστόσο πως κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο.

Ζέκα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Οι «πράσινοι» έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, αφήνοντας πίσω την εμφάνιση με την Εστορίλ και δείχνοντας πως μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σκοράροντας κιόλας, χαρακτήρισε ως δύσκολη την κατάκτηση του τίτλου, χωρίς όμως να κρύψει την πεποίθηση του για κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Πορτογάλος στην NOVA:

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι σημαντικό το να πετύχουμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ματς και είχαμε ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι κάναμε σημαντική εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά».

«Δεν τα πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Το επίπεδο στη Ευρώπη είναι διαφορετικό από του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε, το ξέρουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να το καταφέρουμε. Έτσι πάμε βήμα βήμα, με τα πόδια μας στο έδαφος».

«Για μας ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ σήμερα και σε αντίθεση με τα άλλα ματς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Όταν μπορείς να μετατρέψει στις φάσεις σε γκολ όλα γίνονται πιο εύκολα. Δε νομίζω πως η άμυνα του Πανθρακικού ήταν άσχημη, αλλά εμείς τα πήγαμε πολύ καλά».

Για το γεγονός πως σκόραρε με κεφαλιά: «Έχω ξαναβάλει γκολ με κεφαλιά με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Τότεναμ πριν τρία χρόνια».

Σχετικά με το γεγονός πως έχει μεγαλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα την τρέχουσα σεζόν, υπογράμμισε: «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως σημειώνω λίγα γκολ κι αυτό γιατί είμαι μακριά από το τέρμα. Ο προπονητής μου, μου ζήτησε να βελτιώσω κι αυτόν τον τομέα και το δουλεύω. Ξέρω πως πρέπει να βελτιωθώ και βελτιώνομαι».

Τέλος και σχετικά με τις πολλές συμμετοχές του στους αγώνες του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού. Σε μερικά τα πάω καλά σε άλλους, όχι κι αυτό ίσως συμβαίνει επειδή παίζω σε πολλά ματς. Οι πολλές συμμετοχές μου όμως οφείλονται και στη δουλειά που κάνουμε στην προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.