ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Οδικώς στην Ξάνθη η Θύρα 13

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εκδρομή που διοργανώνεται για την πόλη της Ξάνθης και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Οδικώς στην Ξάνθη η Θύρα 13

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Ξάνθη την προσεχή Πέμπτη (18/12) και οι φίλοι της ομάδας, θα βρίσκονται σ’ ακόμα ένα ματς στο πλευρό της, ώστε να μετατρέψουν την ακριτική πόλη σε μικρή λεωφόρο, για να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου για θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Θύρα 13, υπενθύμισε στα μέλη της, την εκδρομή που διοργανώνεται για το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Θύρα 13 διοργανώνει οδική εκδρομή για το παιχνίδι με την Ξάνθη την Πέμπτη 18 ΔεκεμβρίουΤιμή συμμετοχής μαζί με το εισιτήριο του αγώνα, 50 ευρώ. Εγγραφές σε όλους τους συνδέσμους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ