ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πάντα ψηλά Ο ΠΑΟ»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι πράσινοι στοχεύουν πάντα ψηλά.

Αναστασίου: «Πάντα ψηλά Ο ΠΑΟ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου:

Για την επιβλητική νίκη επί του Πανθρακικού: «Μια καλή εμφάνιση με 4 διαφορετικούς σκόρερ δίνει ψυχολογία και ευχάριστη διάθεση στην ομάδα. Γενικά είμαστε καλά, παίζουμε καλά, δημιουργούμε φάσεις απλά δεν τις μετουσιώνουμε σε γκολ. Παρόλο που κερδίσαμε 4-0, πιστεύω ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, σωστή νοοτροπία και θέλουμε αυτό να το διατηρήσουμε και στα επόμενα ματς».

Για τη σταθερότητα στα τελευταία ματς: «Στη δουλειά μας πάνω από όλα και στην προσήλωση που δίνουμε στο κομμάτι της τακτικής. Στην αρχή της σεζόν σίγουρα δεν παίζαμε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, δημιουργούσαμε όμως πολλές ευκαιρίες απλά δεν τις τελειώναμε όπως έπρεπε. Νομίζω σιγά-σιγά πως η ομάδα βελτιώνεται. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και μας αρέσουν τα δύσκολα, όπως φάνηκε αφού ήμασταν αρκετά καλοί. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και σωστή νοοτροπία για να συνεχίσουμε με νίκες. Ποιότητα έχουμε για να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αλλά αν η νοοτροπία μας δεν είναι αυτή που πρέπει, θα έχουμε προβλήματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον Πρωταθλητισμό: «Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό, ξέρεις πάντα ότι παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο. Γίνεται μια σωστή διαχείριση. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Όσο κερδίζεις, πάντα μεγαλώνουν οι απαιτήσεις. Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, γνωρίζουμε ότι προέχει το αμέσως επόμενο παιχνίδι και αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ξάνθη: «Έχει τρομερή βελτίωση σε σχέση με πέρσι. Με τον ερχομό του κυρίου Λουτσέσκου παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι αρκετά δημιουργικοί, έχουν αρκετούς μεσοεπιθετικούς που δημιουργούν εύκολα το γκολ και πιστεύω ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι γιατί κι εμείς είμαστε ομάδα που της αρέσει να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα κριθεί στη θέληση και στις ευκαιρίες. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά στόχος δεν είναι να έχεις πολλές φάσεις, αρκεί να τελειώνεις αυτές που «φτιάχνεις». Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε τις ευκαιρίες της Ξάνθης που έχει με Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο και Καπετάνο μπροστά μια τετράδα επικίνδυνη. Νομίζω όμως ότι τα κλειδιά είναι η θέληση και η αποτελεσματικότητα».

Για τη μεταγραφική περίοδο: «Πάντα υπάρχει πλάνο. Έχω ενημερώσει τη διοίκηση, έχω κάνει τις σχετικές εισηγήσεις και γίνονται οι ανάλογες προσπάθειες. Δεν θέλω να προσδιορίσω που θα κινηθούμε. Το σημαντικό είναι τα επόμενα δυο ματς μέχρι τη διακοπή, όλη μας η προσοχή είναι εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.