Παρασκήνια

Συνεχίζουν να προκαλούν!

Συνεχίζουν να προκαλούν!

Οι παραλογισμοί στην ελληνική διαιτησία συνεχίζονται με τον παρατηρητή του αγώνα Παναθηναϊκός – Πανθρακικός να παραπέμπει τον ρέφερι, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος πέρασε απαρατήρητος!

Εχουμε δει διαιτησίες και διαιτησίες φέτος. Τα παραδείγματα είναι πολλά με πιο «τρανταχτό» αυτό του Ηλία Σπάθα στην Τρίπολη. Το να τιμωρείς, όμως, έναν διαιτητή ο οποίος δεν έκανε λάθη και πέρασε απαρατήρητος από μια αναμέτρηση, δεν έχει ξαναγίνει και επί της ουσίας πρόκειται για… προετοιμασία νέου σκανδάλου!

Ο Δημήτρης Τσορτανίδης από την Πάτρα, παρατηρητής του αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Πανθρακικό παρέπεμψε, λοιπόν, τον διαιτητή της αναμέτρησης Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, γιατί, όπως τονίζει, δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Χρήστο Μπούρμπο, σε φάση του πρώτου ημιχρόνου! Μια φάση την οποία μόνο ο ίδιος ο Τσορτανίδης (σ.σ. κουμπάρος του Γιώργου Δούρου…) είδε. Μάλιστα, στην έκθεσή του τον βαθμολόγησε με 7.9, κάτι που σημαίνει ότι ο διαιτητής τίθεται σε διαθεσιμότητα!

Προφανώς, το γεγονός ότι δεν ήταν ποτέ διαιτητής, παρά μόνο βοηθός, τον έχει επηρεάσει στις… κρίσεις του (σ.σ. το ότι έγινε παρατηρητής, δίχως να έχει υπάρξει ποτέ διαιτητής είναι… ελληνικό φαινόμενο!).

Η ουσία είναι ότι μια από τις καλύτερες φετινές διαιτησίες τιμωρείται, γεγονός που προκαλεί απορίες…

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ