ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Εύκολα τον Φιλαθλητικό

Οι Έφηβοι των πρασίνων επικράτησαν εύκολα του Φιλαθλητικού με 33-97

Εύκολα τον Φιλαθλητικό

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν ένσταση για τη συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, υποστηρίζοντας πως ο νεαρός φόργουορντ δεν είχε δικαίωμα ν’ αγωνιστεί καθώς συμμετείχε στον αγώνα με τον Άρη για την Basket League και έπρεπε να περάσουν 24 ώρες για να συμμετέχει σε άλλη διοργάνωση.

Βεβαίως η ένσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτή, όμως η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και γι’ αυτό αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει τον Χαραλαμπόπουλο.

Όλα αυτά τα… παιχνιδάκια έδωσαν ένα ακόμη κίνητρο στους παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου και έδωσαν τις απαντήσεις τους στο παρκέ επικρατώντας με 97-33.

Τα δεκάλεπτα :13-33, 20-61, 25-78, 33-97

Παναθηναϊκός (Παπαδόπουλος): Κόνιαρης 5(1), Λούντζης 23, Κακαργιάς 5(1), Μπέλη 6, Σταύρος 4, Παπαδόπουλος 7(1), Ιορδάνου 5(1), Κασιούμης 12, Σιράγας, Καμαριανός 14, Παπαγιάννης 16

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ