ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προσοχή… δαγκώνει

Ο Ντε Μάρκους Νέλσον έχει βαλθεί να τρελάνει συμπαίκτες και… αντιπάλους, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Προσοχή… δαγκώνει

Το «pitbull» είναι ιατρικά έτοιμος και πλέον προπονείται για να «φτιάξει» την φυσική του κατάσταση, αλλά και να προσαρμοστεί στα συστήματα και τα πλάνα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να δούμε τον Νέλσον στα επόμενα τρία ματς του «τριφυλλιού», με Μπαρτσελόνα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καθώς δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί ο Ιβάνοβιτς με την περίπτωση του Αμερικάνου, καθώς και παρά τον γεγονός πως είναι έτοιμος, η μακρά απουσία του από τα γήπεδα ενδεχομένως να προκαλέσει κάποιον μυϊκό τραυματισμό, κάτι που δεν θέλουν στον Παναθηναϊκό.

Η λογική λέει ότι ο Νέλσον θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός», με το νέο έτος σε κάποιο ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος για να βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό, ενόψει και του Top-16.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» μετά και την απώλεια του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θα λείψει για περίπου δύο εβδομάδες λόγω θλάσης που υπέστη, έτσι το… κουπί θα τραβήξουν οι υπόλοιποι γκαρντ της ομάδας.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.