ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Συσπείρωση…»

Η συσπείρωση είναι το κλειδί σύμφωνα με τον Χρήστο Μπούρμπο, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Μπούρμπος: «Συσπείρωση…»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «πρασίνων» στάθηκε στο γεγονός πως το «τριφύλλι» δεν μπήκε καν στο γήπεδο και πως το εν λόγω ματς πρέπει να γίνει μάθημα σε αυτόν και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ξάνθη στα Πηγάδια:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δεν εμφανιστήκαμε στην Ξάνθη. Ήρθε μόνο το σώμα μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε, αλλά και να μάθουμε από αυτό αν θέλουμε να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχει δρόμο το πρωτάθλημα.

Η συσπείρωση είναι το κλειδί και οι προσωπικότητες που υπάρχουν στα αποδυτήρια έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.