ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Σπανούλης δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τα αμούστακα παιδιά…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε με δήλωσή του για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να επιστρέψει στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ την υπόθεση της ένστασης του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κυπέλλου των δύο ομάδων.

«Ο Σπανούλης δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τα αμούστακα παιδιά...»

Επίσημη αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει υπάρξει ακόμα, σχετικά με το σκεπτικό της απόφαση του ΑΣΕΑΔ, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλησε με δήλωσή του, να καυτηριάσει την όλη υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:

«Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων στο χώρο του μπάσκετ. Άνθρωποι που δεν έχουν πιάσει ποτέ τη μπάλα στα χέρια τους έρχονται και με τις περίεργες (σε σημείο γελοιότητας) αποφάσεις τους, υποτιμούν και υποβαθμίζουν ένα επαγγελματικό άθλημα στο οποίο κάποιοι εξακολουθούν να επενδύουν εκατομμύρια ευρώ. Σε μια περίοδο που το ελληνικό μπάσκετ εξακολουθεί να «αντιστέκεται» στην κατάρρευση που μαστίζει τη χώρα και να μας κάνει υπερήφανους ως Έλληνες με τις συνεχείς επιτυχίες του.

Πριν από λίγο καιρό ελήφθη η απόφαση να επαναληφθεί ο αγώνας Άρης – ΠΑΟΚ αν και ο διαιτητής, δηλαδή ο απόλυτος «άρχοντας» του γηπέδου, αποφάσισε να διακοπεί οριστικά. Μια απόφαση για γέλια και για κλάματα αλλά και μια απόφαση ιδιαιτέρως επικίνδυνη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε και στη σημερινή απόφαση του ΑΣΕΑΔ, να κρίνει ως απαράδεκτη εκείνη του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου του ΕΣΑΚΕ. Ζήτησε, λέει, το ΑΣΕΑΔ να κριθεί η υπόθεση επί της ουσίας.

Σωστά…

Ουσία είναι ότι βρέθηκα εγώ στο γήπεδο ή ότι ο Μπαρτζώκας, ο Σπανούλης και η παρέα τους δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εντός παρκέ ούτε αμούστακα και ανήλικα παιδιά;

Ίδωμεν…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.