ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διευκρινίσεις από ΑΣΕΑΔ ζήτησε η ΕΟΚ

Διευκρινίσεις από τον ΑΣΕΑΔ ζήτησε η ΕΟΚ, προκειμένου ν' αποφασιστεί ή όχι, ο ορισμός του ημιτελικού, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και κάποιον από τους δύο αιωνίους.

Διευκρινίσεις από ΑΣΕΑΔ ζήτησε η ΕΟΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ με την ακόλουθη επιστολή της προς το ΑΣΕΑΔ ζήτησε την αποσαφήνιση και ερμηνεία της υπ. αρ. 101/19-12-2014 απόφασής του:

«Με την υπ’ αριθ. 101/19-12-2014 απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε αποδεκτή η προσφυγή της Ολυμπιακός ΚΑΕ περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 55/31-10-2014 απόφασης του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.103 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ως άνω απόφαση, όπως είναι διατυπωμένη, δημιουργεί σύγχυση όσον αφορά το διατακτικό της και για το λόγο αυτό σας ζητάμε την άμεση αποσαφήνιση και ορθή ερμηνεία του διατακτικού της απόφασης αυτής, προκειμένου η ΕΟΚ να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...