ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ωραίο συναίσθημα, η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ»

Ωραίο συναίσθημα χαρακτήρισε την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ενόψει της αναμέτρηση της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στις (30/12).

«Ωραίο συναίσθημα, η επιστροφή μου στο ΟΑΚΑ»

Μετά την κατάρτιση των ομίλων για το Top16, η Μακάμπι είναι εκείνη που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των ομίλων.

Η ομάδα του Ισραήλ, θα έρθει στην Αθήνα μ’ ένα παλιό γνώριμο των «πράσινων», καθώς ο Σοφοκλής Σχορσιανίτης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να τα πει και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Έλληνας σέντερ, κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση αυτή, χαρακτηρίζοντας τη, όμορφο συναίσθημα.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.170 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι ωραίο που θα επιστρέψω στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλή ομάδα και το απέδειξε στην πρώτη φάση, αλλά σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον που θα δω ξανά πρώην συνεργάτες και φίλους. Μόλις αρχίσει η αναμέτρηση, πάντως, δεν θα σκέφτομαι έτσι, επειδή είμαι νικητής».

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...