ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Στόχος είναι το 7ο»

Ο Αντώνης Φώτσης κάνει τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας στην φετινή Euroleague και θέτει τους στόχους για την συνέχεια.

Φώτσης: «Στόχος είναι το 7ο»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μιλάει στην εφημερίδα «Real News» και αναφέρεται στην κατάκτηση της διοργάνωσης, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τονίζει πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Φώτση:

Κάποιοι θεώρησαν στην αρχή της χρονιάς την ομάδα ξοφλημένη από χέρι, λόγω των μεγάλων αλλαγών σε ρόστερ και προπονητικό τιμ. Τι θα ήθελες να σχολιάσεις σχετικά;

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.936 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε εδώ γιατί έχουμε μαι δουλειά και έναν στόχο: να δουλέψουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Γίνεται αρκετά καλή δουλειά στην ομάδα, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή. Πρέπει να βελτιωθούμε και αυτό κάνουμε καθημερινά, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, δηλαδή η πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας. Αναπροσαρμόζονται τα πλάνα σας;

Όσο προχωράμε θα αλλάζουν τα πράγματα, καθώς στη συνέχεια οι ομάδες θα είναι δυσκολότερες. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στις επόμενες φάσεις του θεσμού.

Μπορεί ο “Εξάστερος” Παναθηναϊκός να γίνει φέτος… “Επτάστερος”;

Αυτός είναι ο σκοπός μας. Άλλωστε, βρισκόμαστε σε μια ομάδα που έχει καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται.

Με το χέρι στην καρδιά: Πρωτάθλημα στην Ελλάδα ή Ευρωλίγκα;

Και τα δύο. Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις αυτά. Είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και στις δύο διοργανώσεις.

Το Σάββατο παίζετε με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Έχετε ήδη επικρατήσει στο Κύπελλο. Πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι που ακολουθεί;

Σίγουρα θα είναι ένα άλλο ματς. Αυτό του Κυπέλλου ήταν νοκ άουτ. Οι αγώνες μέσα στο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολοι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του. Μας περιμένει δύσκολη δουλειά και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...