ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Να υπερασπιστούμε το ΟΑΚΑ»

Σύμφωνα με τον ΝτεΜάρκους Νέλσον, το «τριφύλλι» θα πρέπει να κρατήσει ακέραιη την έδρα του, ώστε να προκριθεί στους «8» της Euroleague.

Νέλσον: «Να υπερασπιστούμε το ΟΑΚΑ»

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε στην «Πράσινη» για την συνέχεια της Euroleague και τόνισε πως αν καταφέρει ο Παναθηναϊκός να μην ηττηθεί στην έδρα του, έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Πράσινη»:

Για το Top-16:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα στο Top-16 κι εμείς πρέπει να παίζουμε πάντα δυνατά, αφού τα λάθη απαγορεύονται. Το σημαντικό σε αυτή τη φάση είναι να υπερασπιστούμε την έδρα μας και στη συνέχεια να παλέψουμε για νίκες εκτός έδρας, ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση».

Για τον κόσμο της ομάδας: 

«Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός κι έκανε αυτό που περιμέναμε. Πρόκειται για οπαδούς που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Μας στήριξαν πολύ και μας έδωσαν ενέργεια».

Για τη δική του παρουσία: 

«Χρειάζεται χρόνος για να βρω ρυθμό και να προσαρμοστώ στην ομάδα μετά από έναν δύσκολο τραυματισμό, αλλά όσο έπαιξα ένιωθα καλά. Θέλω ακόμη δουλειά κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω, ώστε να προσφέρω όσα περισσότερα γίνεται στην ομάδα. Μπορώ να δώσω ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι της ομάδας μου και φυσικά να δημιουργήσω για τους συμπαίκτες μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.