ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Σταμάτησαν στα 6 οι Νέοι

Η ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού επικράτησε με ιδιαίτερη ευκολία σήμερα της Κέρκυρας(6-0) και έτσι έκλεισε θετικά το 2014.

Σταμάτησαν στα 6 οι Νέοι

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή της αναμέτρησης πήρε τα ηνία του αγώνα και άνοιξε το σκορ με γκολ του Μπαμίχα μετά από εκτέλεση φάουλ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίρνει το ριμπάουντ. Το 2-0 έγινε από τον Λάμπρου μετά από σέντρα του Τούντορ και σουτ στο δοκάρι αρχικά του νεαρού ποδοσφαιριστή ο οποίος στην επαναφορά με το κεφάλι έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του πριν λήξει το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά το 3-0 έγινε από τον Λάμπρου με κεφαλιά και το 4-0 το έκανε ο Βασίλης Αγγελόπουλος μετά από χαμένο τετ α τετ του Τούντορ.

Το 5-0 έγινε από τον Λάμπρου ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία ενώ το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε από τον Μπαμίχα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Τούντορ, Ζούλης, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Στάικος, Αγγελόπουλος Β’, Μπαμίχα, Λάμπρου, Μαλντίν, Χαλκιαδάκης.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Δημήτρης Σαραβάκος από την πρώτη ομάδα αλλά και Στιβ Ρούτερ και Γιούσεφ Φος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ