Ο Ολλανδός χαφ του «τριφυλλιού» εξέφρασε την πεποίθησή του, πως η ομάδα μετά το άσχημο αποτέλεσμα και την εμφάνιση, θ’ αντιδράσει θετικά, ενώ κατέληξε λέγοντας  ότι πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη τους και να μην επαναλάβουν ανάλογες εμφανίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κακή εμφάνιση στην Ξάνθη:

«Ήταν πολύ κακή ομαδικά η εμφάνιση. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αν και ο προπονητής μας προετοίμασε καλά για το ματς. Γνωρίζουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά. Στο πρώτο τους κόρνερ τους δώσαμε το δικαίωμα να σκοράρουν. Ήρθε και το 2-0 και αντιδράσαμε πολύ αργά. Η αρχή ήταν πολύ κακή και είμαστε απογοητευμένοι. Δεν είναι μάθημα μόνο για τους νεαρούς παίκτες, αλλά και για τους πιο έμπειρους. Είναι ένα μάθημα για την ομάδα, διότι ήμασταν προετοιμασμένοι. Μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής. Όμως όταν αρχίζεις έτσι στο ματς πρέπει να κοιταχθείς στον καθρέφτη και να δουν όλοι οι παίκτες τι δεν πήγε καλά. Γιατί κοιμόμασταν στα πρώτα είκοσι λεπτά».

Τα σκαμπανεβάσματα της ομάδα στην απόδοσή της:

«Πέρυσι είχαμε σκαμπανεβάσματα στο ξεκίνημα, όμως τους τελευταίους μήνες ήμασταν σταθεροί. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και συμβαίνει ακόμα και στις μεγάλες ομάδες και πρέπει να πάρουμε το μάθημα, διότι μας στοίχισε τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την Κέρκυρα: 

«Πρώτος μας στόχος είναι να αντιδράσουμε σαν ομάδα τη Δευτέρα (σ.σ. με Κέρκυρα). Κανείς δεν είναι χαρούμενος με το τελευταίο μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς τη Δευτέρα, έχοντας καλή αντίδραση στο γήπεδο».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου