ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Σκόρπιες σκέψεις για τον Λέτο

Ο «Ψυχίατρος» γράφει για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό και το πόσο θα ανεβάσει ο Αργεντινός επίπεδο την ομάδα, αλλά και την… κερκίδα!

Σκόρπιες σκέψεις για τον Λέτο

Για τα όσα είδαμε στην Ξάνθη, δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο. Τι να πω, άλλωστε; Όλα πήγαν στραβά κι ανάποδα από την αρχή και… πάλι καλά να λέμε που το σκορ έληξε 4-2. Ηταν τέτοια η εικόνα του Παναθηναϊκού που θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για ακόμη πιο ντροπιαστικό σκορ στα Πηγάδια. Αυτό πάει, όμως, πέρασε. Η ήττα ήρθε, έστω και «βαριά», η ομάδα οφείλει να προχωρήσει και εμείς να συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε, κάνοντας κριτική, πάνω απ’ όλα για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ! Ούτε τίποτε αχάριστοι είμαστε, αλλά ούτε και πρόβατα να τα δεχόμαστε όλα. Απλά πράγματα…

Βγάζει «μάτι» ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με 2-3 ποιοτικούς παίκτες. Θέλει, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, στόπερ, χρειάζεται σίγουρα δεξί μπακ, έχει ανάγκη την απόκτηση ενός ακόμη μέσου, αλλά όχι μόνο αυτό. Για να… δέσει το γλυκό θέλει και κάτι ακόμη. Αυτό το «κάτι» που ακούει στο όνομα του Σεμπάστιαν Λέτο!

Το όνομα του Αργεντινού σιγοψιθυρίστηκε πριν από κάμποσο καιρό. Σιγά σιγά, όσο περνούσε ο καιρός, η φημολογία «φούντωνε» και στη φάση που βρισκόμαστε, μπορούμε  να πούμε με σιγουριά ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στο «τριφύλλι»… παίζει! Μακάρι, λέω εγώ…

«Ρε συ, Johnny»,  μου είπε χθες ένας φίλος ομοϊδεάτης, την ώρα που πίναμε την μπύρα μας σε γνωστό πράσινο στέκι των Αμπελοκήπων, «δεν χρειάζεται ο Αργεντινός. Άλλες ανάγκες έχουμε, να φτιάξουμε την άμυνα, που  μπάζει…».

Η απάντησή μου ήταν ότι προφανώς και χρειάζεται να διορθώσουμε πρώτα τις αδυναμίες μας. Αλλά όταν σου δίνεται μια δυνατότητα να αποκτήσεις έναν φουλ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με παρελθόν και μάλιστα συγκεκριμένο στην ομάδα, τότε το κάνεις. Όταν έχεις μια προοπτική να αποκτήσεις ξανά τον Σεμπάστιαν Λέτο, τον ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει κατά πολύ (σ.σ. μην ξεχνάτε και την επιστροφή του Σωτήρη Νίνη) τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, αλλά και θα πωρώσει τον κόσμο, μια και μιλάμε για έναν από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, τότε το προχωράς. Τελεία και παύλα!

ΠΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΛΕΤΟ… ΧΘΕΣ!

Ο «Ψυχίατρος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE