ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ρεκόρ του Καρέλη και ο πρωτάρης Χουχούμης

Ο Νίκος Καρέλης πετύχαινε το 8ο γκολ (προσωπικό ρεκόρ) ενώ την ίδια στιγμή ο Διαμαντής Χουχούμης το πρώτου του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην χθεσινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Το ρεκόρ του Καρέλη και ο πρωτάρης Χουχούμης

Ο μεν Καρέλης βρήκε δίχτυα για τέταρτο συνεχόμενο ματς των πράσινων ενώ με το γκολ που πέτυχε έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα σε 13 παρουσίες ξεπερνώντας και την περσινή επίδοση που είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα πέντε φορές στα τριπλάσια όμως παιχνίδια.

Παράλληλα ο 22χρονος φορ έφτασε στο σύνολο τους τα οκτώ γκολ όσα είχε και πέρσι δηλαδή και θέλει ένα ακόμα για να έχει την πιο παραγωγική του χρονιά στο μισό διάστημα από ότι πέρσι.

Από την άλλη πλευρά ο Διαμαντής Χουχούμης με το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε στο 86′ έβαλε έτσι και αυτός το όνομα του στην λίστα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που έχουν σκοράρει στην Α’ Εθνική.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έγινε έτσι ο 246ος σε μια λίστα στην οποία πρώτο φιγουράρει το όνομα του Κριστόφ Βαζέχα με 244 γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Πολωνό επιθετικό ακολουθεί μια πλειάδα ποδοσφαιριστών με τελευταίο τον Χουχούμη.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...