ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

10μηνη απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 10μηνη απαγόρευση εισόδου από όλα τα γήπεδα.

10μηνη απαγόρευση εισόδου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τιμωρία επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για τον λόγο πως ο ίδιος δεν τήρησε την αρχική του ποινή, με αποτέλεσμα η νέα τιμωρία να είναι ακόμα πιο βαριά.

Επιπλέον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 64 χιλιάδων ευρώ για την πράξη του προέδρου της, όπως λέει χαρακτηριστικά και η απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«69/24-12-2014 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Επιβάλλεται:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 11.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας δέκα μηνών (10) μηνών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 9-11-2014.

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 64.000,00€, για τον ως άνω αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.