ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δημιουργούν κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανακοίνωση του, πήρε θέση για την τιμωρία η οποία του επιβλήθηκε, κάνοντας λόγο για «κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ».

«Δημιουργούν κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ»

Ο Γιαννακόπουλος σε γραπτή του δήλωση, μιλάει με σκληρά λόγια για τον Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού και του προέδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη.

Στην ανακοίνωση αναφέρει, πως γίνεται μία προσπάθεια ώστε να διαλυθεί το πιο επιτυχημένο τμήμα συλλόγου στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα μιλάει και για «κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ».

Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία το να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ… Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδας… Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς, τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του. Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα, οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.