ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται»

Σε νέα δήλωση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και στην οποία γίνεται λόγος για αποφάσεις υπέρ της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

«Και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται»

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», σε μία ακόμα δήλωση του επιτίθεται κατά του ΑΣΕΑΔ, του αθλητικού δικαστή και της ΕΦΙΠ, με αφορμή και το γεγονός πως μειώθηκε η ποινή των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού με απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει «καταλάβει» όλα τα κέντρα εξουσίας… Όλες οι αποφάσεις περιέργως βγαίνουν υπέρ τους σε σημείο που πλέον και ο πιο βλάκας έχει καταλάβει τι παίζεται… ΕΦΙΠ, αθλητικός δικαστής και ΑΣΕΑΔ έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων…

Εμείς παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που διαχρονικά ξέρουμε καλύτερα … Να τους νικάμε εντός παρκέ και εκείνοι θα συνεχίσουν να είναι άτιτλοι σε πανικό. Πραγματικά απορώ πως με όλες αυτές τις προκλητικές αποφάσεις υπέρ τους, που συνιστούν αλλοίωση πρωταθλήματος συνεχίζουν να παραπονιούνται μετά από κάθε ήττα… Για να δούμε τι θα σκαρφιστούν να πούνε στην επόμενη ήττα τους σε λίγες μέρες … Μπορεί να κάνουν ένσταση για καθυστερημένη άφιξη του Αγ. Βασίλη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χρόνια Πολλά σε όλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...