ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΣΦΠ – ΠΑΟ: Ντέρμπι Αιωνίων με 0% Γκανιότα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Πράσινους στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να παραμείνει στη διεκδίκηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Stoiximan.gr μας βοηθά να επιλέξετε το στοίχημα σας δίνοντάς μας χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

ΟΣΦΠ - ΠΑΟ: Ντέρμπι Αιωνίων με 0% Γκανιότα!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Πράσινους στο ΣΕΦ (Σάββατο 27/12 στις 19:00 ΟΤΕ ΤV3) με στόχο τη νίκη, που θα του επιτρέψει να παραμείνει στη διεκδίκηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο Stoiximan.gr μας βοηθά να επιλέξετε το στοίχημα σας δίνοντάς μας χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.Αναλυτικά:Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη μια “εκτός προγράμματος” ήττα στην Βasket league, από την ΑΕΝΚ και πλέον, αν δουν τους παίκτες του Εξάστερου να φεύγουν νικητές από το ΣΕΦ, αποχαιρετούν οριστικά το πλεονέκτημα έδρας.Οι 2 ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 27 φορές στο Φαληρικό στάδιο από τη σεζόν 2005-06 στα πλαίσια του πρωταθλήματος (κανονική περίοδος & πλέι οφ) με τους Ερυθρόλευκους να μετρούν 18 νίκες έναντι 9 των παικτών του Τριφυλλιού.Στα παραπάνω παιχνίδια μόνο 1 φορά έχουν σημειώσει και οι 2 ομάδες περισσότερους από 80 πόντους (87-83 υπέρ του Ολυμπιακού τη σεζόν 2010-11).Στα ίδια παιχνίδια ο Διαμαντίδης έχει βγει 7 φορές 1ος σκόρερ του Παναθηναϊκού, ενώ την αντίστοιχη πρωτιά για τον Ολυμπιακό κρατάει ο Πρίντεζης, που έχει βγει 6 φορές 1ος σκόρερ της ομάδας του.

6 φορές πρώτος σκόρερ για την ομάδα του έχει βγει και ο Βασίλης Σπανούλης, μόνο που εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα αφού 4 από αυτές φόραγε την φανέλα του Παναθηναϊκού και 2 του Ολυμπιακού.

Τέλος το ρεκόρ με τους περισσότερους πόντους και για τις 2 ομάδες στο σεφ κρατάει ο Winston του Παναθηναϊκού από τη σεζόν 2007-08, που είχε σημειώσει 26 πόντους με 7/8 τρίποντα.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 44 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➲Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Σάββατο 27/12 στις 19.00, αποκλειστικά στο Stoiximan.gr με 0% Γκανιότα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.