ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μέντες και τα τρόπαια του…

Ο Νταβίντ Μέντες περνάει τις γιορτές στην πατρίδα του και εκεί βρήκε σπουδαίες αναμνήσεις από το παρελθόν.

Ο Μέντες και τα τρόπαια του...

Ο μέσος του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο σπίτι όπου μένουν οι γονείς του και εκεί είδε τα βραβεία που είχε πάρει με την Σπάρτα Ρότερνταμ ως MVP του ολλανδικού πρωταθλήματος τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995, όταν και βρισκόταν στις ακαδημίες ακόμα της Σπάρτα.

Ο Μέντες θέλησε να μοιραστεί την εικόνα με τους φίλους του στα social media και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει την φωτογραφία στο ίντερνετ.

mentes

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.