ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, τόνισε πως η ομάδα δεν μπήκε όπως έπρεπε στο ματς και γι αυτό γνώρισε την ήττα.

Γιάνκοβιτς: «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε»

Η κακή εικόνα του τριφυλλιού, στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτή που «κόστισε» την ήττα (81-75) από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

«Ήταν ένα ντέρμπι, όπως κάθε φορά. Κρίθηκε στη λεπτομέρεια και σε κάποια σουτ. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Ο Ολυμπιακός πήρε μια διαφορά, καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι και να πάρουμε το ματς. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το ματς με τη Μακάμπι. Καλή χρονιά σε όλους», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.