ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν»

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης μιλάει μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αναφέρει πως ο στόχος της ομάδας για φέτος δεν αλλάζει.

Πρωτοψάλτης: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν»

Ο κορυφαίος παίκτης του «τριφυλλιού» στην σημερινή ήττα, μιλάει στην κάμερα της NOVA και τονίζει πως οι στόχοι της ομάδας, που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ, δεν αλλάζουν, ενώ την ήττα την χρεώνει στα καλά σερβίς των γηπεδούχων, αλλά και στην κακή μέρα κάποιων παικτών για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες της σε καλή μέρα για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Σήμερα δεν το είχαμε αυτό. Ο Εθνικός ήταν αρκετά καλός με μερικά καλά και μερικά τυχερά σερβίς. Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Αν η αγωνιστικότητά μας πάει παραπάνω, θα πάει. Αν δεν πάει παραπάνω, θα μείνουμε εδώ που είμαστε, για να μείνουμε εντός στόχων».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...