ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: «Να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας»

Η συγκέντρωση και η ένταση είναι δύο από τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Μακάμπι, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εστέμπαν Μπατίστα.

Μπατίστα: «Να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» επίσης τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα, ενώ αναφέρεται και στην κατάσταση του μετά τον τραυματισμό που πέρασε:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατίστα:

“Το “κλειδί” θα είναι να παίξουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού”, πριν καταλήξει απαντώντας σε ερώτηση για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό στο πόδι:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Η ιδέα είναι ότι θα πρέπει κάθε φορά να είσαι έτοιμος να δίνεις το 100%. Γνωρίζω πως ακόμα δεν είμαι στην κατάσταση που ήμουν πριν τον τραυματισμό. Κάθε παιχνίδι είναι μία αφορμή για να γίνεις καλύτερος. Έτσι το βλέπω και μακάρι να είμαι όπως πριν το συντομότερο δυνατό”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.