ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δερμιτζάκης: «Πρότυπο μου ο Αφρουδάκης»

Ο Δήμος Δερμιτζάκης μιλάει στην εφημερίδα «Πράσινη» για την ομάδα του Παναθηναϊκού, τον αρχηγό Γιώργο Αφρουδάκη και φυσικά τους προσωπικούς του στόχους.

Δερμιτζάκης: «Πρότυπο μου ο Αφρουδάκης»

Ο περιφερειακός του «τριφυλλιού», που είναι ένας από τους ελπιδοφόρους πολίστες που έχει αυτή την στιγμή η χώρα, αναφέρεται στον Αφρουδάκη και τον χαρακτηρίζει ως πρότυπο, ενώ στην ερώτηση για το ποδόσφαιρο της χώρας, δηλώνει την προτίμηση του στο μπάσκετ, αφού η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τραγική.

Φυσικά ο Δερμιτζάκης δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τις γιορτές και αφού έδωσε τις δικές του ευχές στον κόσμο, αποκάλυψε μία «μονομαχία» εκτός πισίνας με τον Αφρουδάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Δερμιτζάκης ανέφερε:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πώς και γιατί ξεκίνησες το πόλο και γιατί όχι το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ;

«Έκανε και ο αδερφός μου και η αδερφή μου πόλο, οπότε ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα ακολουθήσω και εγώ τον ίδιο δρόμο προς την πισίνα. Η αίσθηση του γκολ ήταν πολύ όμορφη, γιατί κακά τα ψέματα σε ένα μικρό παιδάκι το γκολ είναι αυτό που το παρακινεί και όχι η άμυνα και τα συστήματα».

Ποδόσφαιρο σου αρέσει να παρακολουθείς;

«Παρακολουθώ, αλλά όχι πολύ. Υποστηρίζω φυσικά τον Παναθηναϊκό και ξέρω που βρισκόμαστε και τι κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, όμως δεν θα σου πω ψέματα, το έχω σιχαθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω αυτή τη κατάντια της Super League. Εκεί παίζονται, άλλα πράγματα και άλλα συμφέροντα, όλοι το ξέρουμε. Μου αρέσει περισσότερο το μπάσκετ και πηγαίνω στο γήπεδο, για να παρακολουθήσω από κοντά την ομάδα μου».

Πώς είναι να έχεις στο πλευρό σου τον Γιώργο Αφρουδάκη;

«Είναι ένας από τους μεγαλύτερους εν ενεργεία πολίστες στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό να τον έχεις στην ομάδα σου. Σου δίνει κίνητρο, δύναμη και βγάζει μία σιγουριά στον τρόπο παιχνιδιού σου. Μόνο και μόνο που υπάρχει στην ομάδα, δίνει μία άλλη αίγλη, μία δυναμική στην οποία μπορείς να κάνεις μεγάλα πράγματα. Βοηθάει ακόμα και στην προπόνηση από τον πρώτο παίκτη μέχρι και τον τελευταίο. Βρίσκεται πάντα δίπλα στους μικρούς, τους δίνει λύσεις, τους δείχνει πώς να σουτάρουνε. Βάζει το λιθαράκι του, διότι ξέρει πολλά πράγματα παραπάνω. Όταν υπάρχει χαλάρωση, αυτός μας δίνει κίνητρα για να πάμε παρακάτω. Είναι το πρότυπο μου».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι που θέλεις να πετύχεις με το «πράσινο» σκουφάκι;

«Να πάω ψηλά με τον Παναθηναϊκό, να ενταχθώ στην Εθνική ομάδα και να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάποιος αθλητής που δεν έχει στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως κάπου το χάνει».

Αγαπημένη συνήθεια Χριστουγέννων;

«Να περνάω χρόνο με την οικογένεια μου και με φίλους. Επίσης, έχει γίνει συνήθεια πλέον να μαζευόμαστε τη Πρωτοχρονιά στον «Άφρου» και να παίζουμε χαρτιά. Είναι για το… γούρι που λέμε, για να πάει καλά η χρονιά»!

Θέλεις να κάνεις μια ευχή για το νέο χρόνο στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Να είναι όλοι υγιείς, ευτυχισμένοι και να μην υπάρχουν οικονομικά προβλήματα! Επίσης, θέλω να τους ευχαριστήσω που είναι κάθε βδομάδα στο Κολυμβητήριο και να τους πω να περιμένουν μεγάλα πράγματα από εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.